FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum is te gast bij Pellicaan

Directeuren Exclusief; Privacywetgeving 2018 is een wassen neus?!

Hoe veilig zijn uw klantgegevens?

Steeds vaker lezen we nieuwsberichten over datalekken en andere privacy-perikelen. Dit is het gevolg van de onophoudelijke toename van de digitalisering van de wereld, het opslaan van belangrijke informatie over je klanten en daarmee het spanningsveld met privacy en IT-beveiliging.

Elke MKB organisatie, klein of groot, die werkt met persoonsgegevens en dit niet aantoonbaar zorgvuldig doet, loopt vanaf mei 2018 (grote) financiële risico’s. Niet alleen door de handhaving van de wetgeving maar ook door schadeclaims, reputatieschade en wellicht omzetverlies. Zo worden steeds vaker beslissingen om met MKB bedrijven in zee te gaan (mede) gebaseerd op privacyoverwegingen.

Waarom moet u daar nu iets mee doen?

Op dit moment moet u bij het verwerken van persoonsgegevens voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens. De verplichtingen in die wetgeving worden aangescherpt die per 25 mei 2018 in werking treden. Dat lijkt ver weg, maar in de praktijk blijkt dat toch tegen te vallen. Het voorbereiden van uw onderneming of organisatie op deze nieuwe regelgeving kost meer effort dan u wellicht verwacht.

Maar wat moet er dan gebeuren? En waar moet u als ondernemer op gaan letten?
In deze kennissessie lopen wij met u door de belangrijkste zaken op privacy gebied heen. Wij geven u praktische tips en handvaten over hoe met privacy om te gaan, zodat u zo snel mogelijk ‘privacy proof’ kunt worden.

Graag verwelkomen wij u op woensdag 25 oktober bij Pellicaan Advocaten aan de Watermanweg 60 in Rotterdam.
Na het interactieve programma sluiten wij de middag af met een borrel in de Pellicaan bar.

Uw gastvrouw is Elif Barioglu van Pellicaan Advocaten.
Michael Juten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.

Parkeren bij Pellicaan is niet mogelijk, wel op het Parkeerdek boven de Woonmall, de zogenaamde ‘wokkel. Houd daar rekening mee in verband met de reistijd, het zoeken van een parkeerplaats kan enige tijd in beslag nemen.

Datum / tijd

Van: 25/10/2017 - 15:45
Tot: 25/10/2017 - 18:30

Programma

15:45 uur Ontvangst
16:00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
17:00 uur Interactief thema ‘Privacywetgeving 2018 is een wassen neus?!’
18:30 uur Einde Directeuren Exclusief

Locatie

Pellicaan Advocaten
Rotterdam

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum Directeuren Exclusief netwerk ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers. De doelstelling van deze meeting is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties. Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: