FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, inschrijven niet mogelijk
Trendel Arbodienstverlening is lid van Flevum

#DTV netwerklunch

#DTV staat voor ‘Durf te Vragen’ en is een bekende term op Twitter waarbij een ieder met een belangrijke, moeilijke, interessante vraag antwoord zoekt bij zijn/haar volgers.

Tijdens deze netwerklunches gaan wij concreet in op elkaars vragen. Met maximaal 14 deelnemers gaan wij op zoek naar antwoorden. Denk aan bijvoorbeeld potentiële bedrijven, contactpersonen, HR uitdagingen, marketing vragen en/of ben je opzoek naar een bedrijf voor een goede offerte.

Je staat ervoor open om elkaar direct te helpen. Concreet netwerken!

Datum / tijd

Van: 24/10/2017 - 11:45
Tot: 24/10/2017 - 14:00

Programma

11:45 uur Ontvangst
12:00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
12:30 uur Start #Durftevragen sessie
14:00 uur Einde #DTV 

Locatie

Trendel Arbodienstverlening
Alphen aan de Rijn

Speciaal geschikt voor

Onze gastvrouw is Barbara Prinsen.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze lunch.

Tijdens de Flevum #DTV netwerklunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. De doelstelling van deze lunch is om uw belangrijke vraag beantwoord te zien. Concreet zaken doen!

Er zijn momenteel meer dan 15 aanmeldingen waardoor u zich niet meer voor deze meeting kan opgeven.
 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: