FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

CEO Vision Dinner | value driven facility management

Toekomstige werknemers kijken anders naar bezit, economie en ecologie. De generatie van de ‘sharing economy’ komt eraan. Deze werknemers kijken ook naar andere aspecten in de beoordeling van een werkgever en werkplek. Een interessante vraag is: op welke wijze dragen omgeving en facilitaire organisatie bij aan de attractiviteit van werkgevers voor de medewerkers van nu en in de toekomst?

Facilicom gelooft dat maatschappelijk en economisch succes begint bij mensen. Bij het individu. En dat de omgeving van grote waarde is voor mensen. Facilicom is van mening dat goede facilitaire ondersteuning mensen kan helpen om zich beter te voelen, te stimuleren en te helpen om het beste van zichzelf te geven en beter te presteren. Als facilitaire ondersteuning - zowel hard als soft facilities - in één geolied concept samenkomen, leveren ze een aantoonbare bijdrage aan het succes van mensen. En daarmee aan het succes van organisaties.

Facilicom Group is een familiebedrijf, dat ruim 50 bestaat en 30.000 medewerkers heeft in Nederland, België, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten. Naast de uitvoerende dienstverlening heeft het bedrijf zich steeds meer ontwikkeld tot gesprekspartner van het (hogere) management bij het ontwikkelen van gebouwconcepten.

Geert van de Laar, CEO Facilicom Group, zal tijdens het CEO Vision Dinner een toelichting geven op de visie en strategie van Facilicom met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de toegevoegde waarde van facilitair management voor bedrijven.
Vervolgens is hij benieuwd naar uw de visie op deze onderwerpen
 

Datum / tijd

Van: 11/09/2017 - 18:00
Tot: 11/09/2017 - 20:30

Locatie

Kantoor Facilicom Services Group
Schiedam

Speciaal geschikt voor

CEO’s uit het bedrijfsleven en de publieke sector

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: