FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De nieuwe werkelijkheid: 3-dimensionaal

3D Metaalprinten is een belangrijke nieuwe techniek. Vooral interessant voor het maken van lichtgewicht en complexe onderdelen, die gebruikt worden voor hoogwaardige toepassingen in lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, health tech en high tech machinebouw. Voor bijvoorbeeld een prothese kon je vroeger alleen kiezen uit de maten S, M en L. Met metaalprinters is ultiem maatwerk mogelijk, dat is winst voor de patiënten. Ook zijn metaalprinters nuttig voor het maken van reserveonderdelen in bijvoorbeeld de lucht-, ruimte- en scheepvaart. Dat zorgt voor minder stilstand en bespaart grote opslagkosten.

Daan Kersten, CEO van Additive Industries, neemt u tijdens het vision dinner mee in de wereld van de ‘industrial additive manufacturing’. Hij zal zijn visie delen en met u het gesprek aangaan over de digitalisering, robotisering en de toekomst van de industriële keten. Voor Additive Industries is samenwerking en kennisdeling, zowel intern als met andere bedrijven, een sleutel tot succes.

Additive Industries is ontwikkelaar van 3D metaalprint systemen voor serieproductie.
Naast de hardware, hun modulaire MetalFAB1 systeem, bieden ze ook een volledig geïntegreerd Additive World software platform aan. Hiermee kunnen klanten 24/7 onbemand metalen producten maken die voldoen aan de hoogste eisen.
Het team gelooft sterk in een geïntegreerde procesgang; meerdere processtappen worden gecombineerd in één machine, waardoor arbeidskosten dalen en de kwaliteit en consistentie van het product verbeteren. Een robot verbindt alle processtappen. Simulatie en kwaliteitscontroles gedurende het gehele productieproces voorspellen de uitkomsten.


 

Datum / tijd

Van: 05/09/2017 - 18:00
Tot: 05/09/2017 - 20:30

Locatie

NatLab Eindhoven
Eindhoven

Speciaal geschikt voor

Directie- en bestuursleden uit de maakindustrie

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: