FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Best Western Plus Amedia
Best Western Plus Amedia

#DTV netwerklunch

#DTV staat voor ‘Durf te Vragen’ en is een bekende term op Twitter waarbij een ieder met een belangrijke, moeilijke, interessante vraag antwoord zoekt bij zijn/haar volgers.

Tijdens deze netwerklunches gaan wij concreet in op elkaars vragen. Met maximaal 14 deelnemers gaan wij op zoek naar antwoorden. Denk aan bijvoorbeeld potentiële bedrijven, contactpersonen, HR uitdagingen, marketing vragen en/of ben je opzoek naar een bedrijf voor een goede offerte.

Je staat ervoor open om elkaar direct te helpen. Concreet netwerken!

Onze gastvrouw is Tamara Koster, salesmanager bij Best Western Plus Amedia.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze lunch.

Datum / tijd

Van: 29/08/2017 - 11:45
Tot: 29/08/2017 - 14:00

Programma

11:45 uur Ontvangst
12:00 uur Aanvang verkorte netwerk ronde
12:30 uur Start #Durftevragen sessie
14:00 uur Einde #DTV

Locatie

Best Western Plus Amedia
Schiphol

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum #DTV netwerklunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. De doelstelling van deze lunch is om uw belangrijke vraag beantwoord te zien. Concreet zaken doen!

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze Durftevragen netwerklunch wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: