FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Director's Challenge | Hoe bouw ik een Customer Centric DNA

Director's Challenge | Hoe bouw ik een Customer Centric DNA

Berry Veldhoen, grondlegger van de 9+ organisatie “excelleren in emotionele klantbeleving” neemt u mee, hoe uiteenlopende organisaties van “onverschillige relaties” met klanten en stakeholders toewerken, naar betrokken, relevante en daarmee duurzame relaties.

Een scherp oog voor emotionele connectie op Momenten van de Waarheid in de klantreis, maar ook het systematisch organiseren van emotionele feedback en realiseren van 9+ ervaringen gerelateerd aan het Merk, komen aan de orde.

DEELNEMERS MAKEN EEN ‘SELFIE’ VAN HUN (9+) ORGANISATIE.

OVER DE SPREKER
BERRY VELDHOEN is bedrijfskundige en klantbelevingsexpert pur sang. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met business-innovatie, managementtechnieken en klantstrategie. Berry zal jullie op een ongekend passievolle manier – op basis van ruim 18 jaar diepgaande kennis van Customer Experience Management en ruim 300 praktijkcases in finance, utilities, leisure en BtB – inspireren, challengen en aanzetten tot concrete actie. Concrete take-aways gegarandeerd!

Datum / tijd

Van: 15/06/2017 - 18:00
Tot: 15/06/2017 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: