FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Innovatie | Het beste VOOR de wereld zijn!

Innovatie | Het beste VOOR de wereld zijn!

Over Thermaflex en B Corporations: Thermaflex gelooft in ondernemen vanuit een intrinsieke balans tussen economische, ecologische en sociale winst en mogen zich sinds 1 januari 2015 officieel een B- Corp noemen.

B Corporations zijn bedrijven die hun kracht gebruiken om sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en vanuit deze mindset bedrijfsdoelstellingen formuleren. B Corporations zijn onmisbaar in de transitie naar een nieuwe economie, omdat zij andere bedrijven inspireren om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste vóór de wereld te zijn.

Marcel Houben zal u meenemen in de reis op weg naar de B Corp status van Thermaflex en de weg daarna. Wat heeft het gekost en wat heeft het opgeleverd?
Kortom een boeiend reisverslag van een reis naar een andere wereld en nieuw denken over de plaats van de onderneming in de samenleving.

OVER DE SPREKER
MARCEL HOUBEN is algemeen directeur bij Thermaflex Isolatie BV in Waalwijk, eindverantwoordelijk voor directe sales in North West Europe en productie voor geïsoleerde leiding systemen met levering naar meer dan 50 landen wereldwijd. 26 jaar werkzaam in de kunststof industrie, waarvan de laatste 10 bij Thermaflex.

Datum / tijd

Van: 07/06/2017 - 15:00
Tot: 07/06/2017 - 18:30

Programma

14:30 uur | Inloop
15:00 uur | Rondleiding
16:00 uur | Start bijeenkomst
18:00 uur | Borrel
18:30 uur | Einde bijeenkomst

Locatie

Thermaflex
Waalwijk

Speciaal geschikt voor

Directie en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: