FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Flevum

NETWERKEN- DE PITCH VOORBIJ

Netwerken - de Pitch voorbij
Netwerken moet. Maar hoe het moet, staat altijd ter discussie. Iedereen weet het immers beter. Tijdens een unieke en eenmalige workshop van executive coach Gert-Jan Cozijnsen en communicator Bart Buijs verkent u uw motivatie en definieert u uw doelen. Puur netwerken, zonder visitekaartjes, pitch en kater.

Of een netwerk en het acteren daarbinnen rendabel is, hangt voornamelijk af van de inzet van alle deelnemers. Wie alleen komt voor een borrel en een bitterbal doet zichzelf en anderen tekort. Wie alleen komt om te grazen (visitekaartjes uitdelen en pitchen) doet zichzelf en anderen verdriet. Netwerkparticipanten hebben een collectieve missie: het netwerken plezierig én nuttig maken. De opbrengst van elke netwerkbijeenkomst moet uit te drukken zijn in een behaald resultaat in kennis en/of kennissen.

Gert-Jan en Bart maakten voor Flevum een maatwerk-duo-workshop in een unieke format. Met een hoog tempo, snelle afwisseling van onderwerpen en een actieve rol voor de deelnemers. En bovenal leuk en inspirerend. Een programma van iets meer dan een uur in een heel bijzondere omgeving.

Wat het u oplevert
• Motivatie en energie om deel te (blijven) nemen aan netwerken
• Meer plezier in onderlinge contacten
• Beter en duurzamer contact met netwerkgenoten
• Een sterkere netwerkpositionering
• Een hoger ROI op netwerktijd en -relaties


15:45         Ontvangst in een entree of foyer met koffie/thee en

16.15 :       Welkomstwoord

16:15 :        Programma

17:30 :        Napraten en netwerken met een versnapering

18.30 :        Einde
 

Datum / tijd

Van: 23/05/2017 - 16:00
Tot: 23/05/2017 - 18:30

Locatie

Corrosia Theater
Almere

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: