FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Sales & Marketing | Word de Coolblue in uw sector!

Veel managers van organisaties hebben het vaak over Coolblue als voorbeeld. Coolblue is een schitterend voorbeeld van een organisatie met dezelfde producten als de anderen, toch het verschil weten te maken en significant te groeien. Coolblue vraagt een procenten meer voor het zelfde product dan de nieuwe en traditionele concurrenten zoals andere digitale nieuwe spelers, BCC en Mediamarkt. Wat maakt het dan zo anders zodat klanten erg graag meer voor willen betalen? Het is gewoon beter en leuker.

Coolblue maakt het verschil met tientallen aantoonbare details in hun structuur en cultuur. Ook iedereen die er werkt kent deze onderscheidende tastbare punten. Het zijn de Gouden Stippen van Coolblue. Zelfs klanten weten veel onderscheidende zo te noemen. Het is een filosofie…en die creëert fans onder klanten en medewerkers. Wie wil dat niet?

Gewoon verbeteren van binnenuit met elkaar als team, medewerkers en management. Gewoon samen het verschil maken in je sector. Gewoon samen de onderscheidende Gouden Stippen verzinnen en gemeenschappelijk uitvoeren zonder concessies. Elkaar elke dag uitdagen, aanspreken op verscherpen, verbeteren en vernieuwen. Elke dag weer. Niet gaan slapen voordat je er veel hebt, je ze zo op kan noemen zonder wazig te worden en dat altijd meer dan de ander in de markt. Een filosofie om zo het verschil te maken t.o.v. de concurrent en deze te verslaan.

In deze sessie alles over hoe je morgen de meest onderscheidende wordt in je sector op de leukste manier met antwoorden op de volgende vragen: Hoe gaat u de Coolblue in uw sector worden?
Wat maakt uw organisatie anders in de details van de dag dagelijkse uitvoering met Gouden Stippen? Wat is zo aantoonbaar anders in de details van de uitvoering dan de concurrent? Wat wordt uw strategie aankomend jaar die iedereen begrijpt, kan uitvoeren en ook nog aanstekelijk is?

Over de spreker
Spreker tijdens deze bijeenkomst is Wessel Berkman. Met de door Wessel in 1999 opgerichte The Brown Paper Company, (www.brownpapercompany.nl) maakt hij per sector één organisatie de beste in zijn sector, samen met zijn team van meer dan 50 top getrainde verbeteraars. Hij laat zich graag afrekenen op de behaalde resultaten. Afgelopen jaar is The Brown Paper Company door MT gekozen tot de nr 1 in hun sector. Wessel staat ook hoog in de MT SMA business boosters lijst en is hij auteur van een aantal management boeken.
 

Datum / tijd

Van: 30/06/2016 - 16:00
Tot: 30/06/2016 - 19:00

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: