FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De CFO en een Limited Auction

De CFO en een Limited Auction
7 weken voor je grootste beslissing

 

De moderne CFO is een spin in het bestuurlijke web en een generalist puur sang. Hij is een driver voor innovatie en anderzijds de realist die op basis van de cijfers mede de bedrijfstoekomst bepaalt. Eén van de meest kritieke besluiten waarbij de CFO een sleutelrol speelt, is die in tijden van overnames. Immers, hoe bepaal je in het traject naar een overnamebod (bij een limited auction) de prijs die je bereid bent te betalen? Hoe weet je zeker of de fusie past binnen de bedrijfsdoelen en hoe voorspel je de mogelijkheden van een succesvolle business integration?

Tegen deze achtergrond gaan we op 27 juni met vijftien collega CFO’s en CEO’s het gesprek aan over de strategische rol van de CFO tijdens fusies en overnames. Welke rol kunt u als financieel eindverantwoordelijke spelen bij grote beslissingen van het bedrijf?


Rogier Sparreboom is de CFO van Aon Nederland en tevens Chief Integration Officer.
Rogier werkt sinds 2003 bij Aon. Hier bekleedt hij sinds november 2014 de rol van CFO. Ook is hij sinds 2018 verantwoordelijk voor de operations van Aon. Daarnaast speelt hij als Chief Integration Officer voor de overname van Unirobe Meeùs Groep (UMG) een leidende rol in het integratietraject van UMG binnen de Aon Groepp Nederland. Tijdens zijn presentatie geeft hij u een exclusief kijkje achter de schermen. Welke rol speelt de CFO in de weken voorafgaand aan een Limited Auction? Hoe bepaal je of een overname past bij de doelen van je bedrijf? Hoe bepaal je de toegevoegde waarde van de transactie? Hoe zorg je dat er synergie ontstaat tussen het moederbedrijf en de overgenomen partij?
 

Datum / tijd

Van: 27/06/2019 - 17:30
Tot: 27/06/2019 - 20:30

Locatie

't Amsterdammetje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: