FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Van adviseur naar regisseur

Innovatie en verdere digitalisering van organisaties zorgt voor een steeds groter wordende afhankelijkheid van digitale systemen en data. Een snel veranderend dreigingslandschap en steeds complexere aanvalspatronen maken dat organisaties op steeds intensievere manieren hun digitale assets moeten beveiligen. Terwijl tegelijkertijd de digitale transformatie vraagt om meer innovatie, wendbaarheid en snelheid. Tijdens dit Vision Dinner laat de Chief Information Security & Privacy Officer bij VGZ zien hoe hij security binnen zijn organisatie inricht. Daarbij gaat hij in op de rol die u zelf kunt spelen om de veiligheid van uw digitale assets te optimaliseren en deelt hij relevante inzichten en ervaringen omtrent de rol van security bij de digital transformatie.

Spreker

Jurre Horsels is Corporate Information Security & Privacy Officer bij Coöperatie VGZ.

Volgens Jurre verandert de rol van de CISO. Voorheen betrof het een adviserende rol. Als gevolg van technologische-, maatschappelijke- en organisatieveranderingen verandert deze rol. De verandering zit volgens Jurre in de noodzaak tot het innemen van de rol van regisseur. Wat dit concreet betekent licht hij graag toe. Thema’s die besproken worden zijn: innovatie, compliance, actief leiderschap en visie op de mogelijkheden die digitalisering te bieden heeft.

Datum / tijd

Van: 26/06/2019 - 17:30
Tot: 26/06/2019 - 20:30

Locatie

't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: