FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Bouwen aan klantbinding

Met de strategie ”Building the present, creating the future” betreedt BAM de digitale wereld. Gebouwen en infrastructuur worden steeds meer een complex systeem van sensoren en technologie. Tegelijkertijd verschuift de focus van BAM naar de eindklant. Mede hierom heeft BAM zichzelf de ambitie gesteld voorop te lopen en gebruik te maken van de modernste ontwerp- en visualiseringsinstrumenten. Op deze manier kan effectief worden ingespeeld op de veranderende wensen van klanten en kan het bouwproces duurzamer, efficiënter en comfortabeler worden gemaakt – waarmee BAM uiteindelijk de klant aan zich bindt.

Sprekers
Ard Siekerman, Directeur Customer Excellence bij Homestudios & Rick van der Zee, Manager Klantreis bij Homestudios, het experience center van Koninklijke BAM.

Homestudios is een samenwerking van BAM Bouw en Vastgoed Nederland en vele partners. Dit initiatief is gericht op het optimaal bedienen van toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning. Homestudios inspireert en faciliteert hen via een unieke digitale en fysieke klantreis. Bij Homestudios krijgen bewoners een experience die is toegespitst op hun persoonlijke situatie en wensen. In plaats van het maken van keuzes vanaf papier, doen zij dat op basis van wat ze zien, voelen, ruiken, proeven en beleven; een complete woonervaring voordat je gaat wonen in een BAM woning. Op deze schaal is dat uniek in Nederland.’

Ard en Rick zullen tijdens hun presentatie ingaan op deze digitale maar ook fysieke klantreis. Hoe zorgen zij samen voor die 9+ ervaring – en daarmee de klantenbinding?
 

Datum / tijd

Van: 20/06/2019 - 17:30
Tot: 20/06/2019 - 20:30

Locatie

Homestudios
Utrecht

Speciaal geschikt voor

Directieleden en directeuren uit het corporate bedrijfsleven

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: