FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Seminar | Inspiratie voor je organisatie

Inspirerend leiding geven, de organisatie klantgerichter maken, of de digitale strategie vertalen naar concrete projecten... Hoe zorgt u ervoor dat niet blijft bij theorie en mooie plannen, maar zet u uzelf of de organisatie aan tot het zetten van echt effectieve stappen? 

Tijdens dit seminar laat gedragswetenschapper en bestsellerauteur Ben Tiggelaar zien hoe u tot geslaagde (gedrags)verandering komt aan de hand van zijn laatste boek 'De Ladder'. Hij vertaalt actueel wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk, en deelt met ons welk concreet gedrag wèl leidt tot verandering. 

Jacques Pijl, directeur van adviesbureau Turner, put uit zijn bestseller ‘Strategie = Executie’ en neemt ons mee in de belangrijkste succesfactoren van moderne strategie-executie en innovatie.
Hoe kunnen organisaties sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren? 

Programma
De inloop is vanaf 13.30 uur, waarna het inhoudelijk programma plaats vindt van 14.00 tot 17.00 uur. We sluiten de middag af met een borrel.

Kosten 
De deelnamekosten bedragen €395,- p.p. De volgende personen in uw gezelschap betalen slechts €195,-. 

Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper. Hij geeft inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering, en veroverde met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse Managementboek Top 100, waaronder ook zijn laatste bestseller  ‘De Ladder’. Hij is als visiting professor verbonden aan IE Business School in Madrid en doceert aan Harvard University, Nyenrode en Rotterdam School of Management. 

Jacques Pijl
Jacques Pijl is een veelgevraagd spreker over strategie-executie en directeur van adviesbureau Turner. Hij werkt al ruim twintig jaar intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken rondom strategie-executie en innovatie op te lossen. Hij schreef de bestseller ‘‘Strategie = Executie’. Dit boek is door FD uitgeroepen als het favoriete boek van ceo’s van innovatieve organisaties en staat al meer dan een jaar in de Managementboek Top 100.
 

Datum / tijd

Van: 05/06/2019 - 13:30
Tot: 05/06/2019 - 17:30

Locatie

Deltahotel Vlaardingen
Vlaardingen

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: