FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, inschrijven niet mogelijk
Flevum

Flevum Autorally

Ook dit jaar organiseren wij een super uitdagende rally voor zowel Flevum leden als niet-leden. Dit jaar wederom in samenwerking met Breeman BMW & MINI. Tijdens dit event staan unieke auto´s, netwerken en verbinden centraal. 
 
Op donderdag 23 mei 2019 wordt er door Het Groene Hart een uitdagende puzzelrally gereden met meerdere mooie etappes. Het betreft een compleet verzorgde dag bestaande uit o.a. Koffie ontvangst, lunch, borrel, 5 gangen walking diner en uiteraard een mooie prijzentafel. Wij verwachten een deelnemersveld van minimaal 20 auto's.

Datum / tijd

Van: 23/05/2019 - 09:00
Tot: 23/05/2019 - 18:00

Locatie

BMW Breeman Gouda
Gouda

Speciaal geschikt voor

zowel Flevum leden als niet-leden

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: