FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum | Sales & Marketing | Next Level Content Marketing | Social Selling

Sales & Marketing | Next Level Content Marketing | Social Selling

Marketing en sales in B2B zetten elk jaar een volgende stap in volwassenheid. Content marketing is al lang geen experiment meer. Maar hoe breng je structuur in de content activiteiten? Welke content zorgt voor concrete nieuwe business? Is social selling al een onderdeel van de dagelijkse routine van sales?

Prospex is in Nederland dé creatief specialist als het gaat om in B2B-leadgeneratie. Wij ontwikkelen inventieve content strategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld via sociale en digitale media. Ieder jaar organiseren we een grootschalig benchmarkonderzoek hoe toonaangevende B2B bedrijven succesvol zijn in hun zoektocht naar nieuwe klanten. Welke onderwerpen krijgen veel aandacht en welke nieuwe technologieën worden omarmt. Dit jaar staat in het teken van Next Level Content en de adoptie van Social Selling.

OVER DE SPREKER
MAARTEN VAN RIJCKEVORSEL is als Strategy Director betrokken bij heel veel uiteenlopende B2B content marketing vraagstukken bij de opdrachtgevers van prospex. Voordat Maarten bij prospex actief was, heeft hij ruim 20 jaar marketing-, sales- en managementfuncties bekleed bij onder meer KPN. Als Director Marketing heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met diverse creatieve marktbewerking campagnes in zowel massa media als online (social).

Datum / tijd

Van: 22/05/2019 - 16:00
Tot: 22/05/2019 - 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: