FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum

Kennislunch

Tijdens de Flevum Kennislunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. Onder het genot van een heerlijke lunch, worden uiteenlopende onderwerpen besproken. Vaak onder leiding van een enthousiaste spreker/spreekster. 

Harrie Lamers is ondernemer, verbindingsmakelaar en LinkedIn Jedi. Hij geeft LinkedIn trainingen en adviezen aan bedrijven in met name de zakelijke dienstverlening. Zo is hij bijna 15 jaar werkzaam geweest in de Accountancy.

Je staat op LinkedIn, maar eigenlijk doe je er (te) weinig mee. Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar wat moet je dan schrijven? Hoe val je (echt) op?
Je loopt tegen vragen aan zoals:
• Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?
• Hoe kom ik aan nieuwe interessante contacten?
• Hoe reageer ik bij een uitnodiging van iemand die ik niet ken?
Tijdens deze korte presentatie krijgen jullie waardevolle tips die je snel kunt toepassen.

Onze gastheer is Marco den Haan
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.
 

Datum / tijd

Van: 09/04/2019 - 11:45
Tot: 09/04/2019 - 14:00

Locatie

Ivaio
Gouda

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: