FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Hoe kunnen transities succesvol uitgevoerd worden?

Director's Challenge | Hoe kunnen transities succesvol uitgevoerd worden?

Thema van deze meeting is kennismaken met de transitiemethode “De Bedrijfsnavigator”. “De Befrijfsnavigator is een praktische methode om verschillende transities succesvol te kunnen uitvoeren. Deze transitiemethode is met name van toepassing bij het flexibeler maken van een organisatie, bij groei een organisatie in een volgende fase brengen en/of het implementeren van een nieuw business model.

Deze methode is inmiddels al bij verschillende bedrijven toegepast. Het doorlopen van de methode is gebaseerd op het beklimmen van een berg en bestaat dan ook uit een aantal fases, voorbereiden, koers bepalen, koers uitzetten, koers verwezenlijken en koers evalueren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen de verschillende fases van deze methode besproken worden.

OVER DE SPREKER
JEROEN WALRAVEN, ervaren CEO/COO van transities. 2008, Jeroen is op dat moment VP van Dorel Europe en wordt tijdens een Flevum bijeenkomst uitgedaagd door CEO’s van verschillende andere bedrijven om zijn methode met betrekking tot het realiseren van een uitgezette koers een keer op papier te zetten. Deze methode sprak iedereen zeer aan en heeft geleid tot prachtige resultaten voor Dorel. Nu ruim 10 jaar later is deze methode succesvol toegepast bij meerdere bedrijven en is de methode ook beschreven in een praktische managementgids “De Bedrijfsnavigator”.

Naast Dorel heeft Jeroen inmiddels de methode onder andere toegepast bij Philips Semi-conductors (nu NXP), Assembléon (nu Kullicke & Soffa), Dow Chemicals, Gazelle, Swiss Sense, Johnny Loco, Hollarts Plastic Group, WAA groep, Oerlikon en EMMA Safety Footwear.

Datum / tijd

Van: 09/04/2019 - 18:00
Tot: 09/04/2019 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: