FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Director's Challenge | Leadership Development | The power comes from inside!

Director's Challenge | Leadership Development | The power comes from inside!

DAAROM WERKT HYDRO AAN “COLLABORATIVE INTELLIGENCE”

Frictie in machines kost geld. Frictie in menselijke relaties kost echter nog meer, want verarmt zowel de geest als de bankrekening. Organisaties leven of gaan ten onder op basis van de effectiviteit van relaties. Niemand kan slagen en succesvol blijven zonder de medewerking van anderen.

Hydro investeert daarom in een specifieke vorm van Leadership Development, namelijk in het ontwikkelen van sociale intelligentie door middel van Radical Collaboration. RC gaat over het leren van vaardigheden om dergelijke samenwerkingsverbanden te bouwen en te onderhouden.

Radical Collaboration wordt toegepast bij o.a. NASA, training van bemanning van onderzeeboten van de US Navy, bij Boeing en vele andere organisaties. Uit onderzoek is gebleken dat bij organisaties die dit programma hebben gevolgd het aantal conflicten fors is gedaald in een periode van drie jaar en het vertrouwen tussen werknemers onderling enorm toenam.

Dit concept wordt sinds medio 2016 wereldwijd succesvol uitgerold binnen het Hydro concern en helpt bij het opbouwen van elementaire leiderschapsvaardigheden die goed aansluiten bij de bedrijfswaarden en bedrijfscultuur. Hiermee bouwt Hydro aan het creëren van vertrouwensvolle samenwerkingsomgevingen, vermindering van de kosten van conflicten in geld, tijd en verloren creativiteit en maakt het werkrelaties productiever door leiders die emotioneel intelligent zijn en in staat zijn coöperatief werken te modelleren en toe te passen.

OVER DE SPREKER
RAYMOND TUERLINGS, Raymond Tuerlings (1962), reeds vanaf 1986 actief als professional binnen het Human Resource vak en bijna zijn gehele loopbaan in verschillende HR functies werkzaam bij grote bedrijven in de metalectro sector (oa. Alcoa, Stork, Bosch).

Fusie, reorganisaties, organisatie-ontwikkeling en effectieve implementatie van pragmatisch personeelsbeleid lopen als een rode draad door zijn carrière.
Momenteel alweer diverse jaren werkzaam als HR director van Hydro Extrusion Benelux waar hij verantwoordelijk is voor het totale ‘HR gebeuren’ van een zevental productieorganisaties in de aluminium industrie in Nederland en België.

Hydro is een volledig geïntegreerd aluminiumbedrijf met 35.500 werknemers in 40 landen op alle continenten. Naast de productie van primair aluminium, gewalste en geëxtrudeerde producten en recycling, wint Hydro ook bauxiet, raffineert aluminiumoxide en genereert energie om het enige 360° -bedrijf van de wereldwijde aluminiumindustrie te zijn. Hydro is aanwezig in alle marktsegmenten voor aluminium, met verkoop- en handelsactiviteiten in de gehele waardeketen voor meer dan 30.000 klanten.
 

Datum / tijd

Van: 12/02/2019 - 18:00
Tot: 12/02/2019 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: