FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | WP-Haton 4.0 | De fabriek van de toekomst

Innovatie | WP-Haton 4.0 | De fabriek van de toekomst

Ook bij WP-Haton 4.0 draait alles om waardecreatie door innovatie. Waarde-creatie ontstaat wanneer de klant en WP-Haton op basis van vertrouwen specifieke kennis delen met proces optimalisatie als doel.

3D Twin is als instrument een grafische representatie van deze samenwerking. Het stelt WP-haton en de klant in staat om rondom een gedeelde voorstelling van de machine in de vorm van een realtime interactief 3D model een unieke informatie-uitwisseling tot stand te brengen.

We doen dit onder andere door middel van het gebruik van 3D animatietechniek en onze 3D Scope technologie waarmee we realtime waarschuwingen en meldingen uit een live proces kunnen weergeven. Dankzij specifieke algoritmen zijn we vervolgens in staat deze data te gebruiken om het proces te optimaliseren.

Waar andere bedrijven nog volop praten over Industrie 4.0 kunt u tijdens deze innovatie bijeenkomst bij WP-Haton zien hoe zij Industrie 4.0 geïmplementeerd hebben en toepassen.

OVER DE SPREKER
HENK-JAN SNELLINK. Na zijn opleiding aan de Hogere Zeevaartschool “ Willem Barentsz “ te Terschelling werkte hij enkele jaren als koopvaardijofficier op de grote vaart.

Als salesengineer en later als verkoopleider was Henk-Jan verantwoordelijk voor de opbouw van de aandrijf-en besturingsafdeling van het handels– en ingenieurs bureau Groneman b.v. en betrokken bij vele innovaties in de machinebouw in zowel binnen als buitenland. Na diverse managementopleidingen op de TSM (Twente school of management) en de Tias (Universiteit Tilburg) begon in 2000 zijn avontuur als algemeen directeur bij WP-Haton b.v. Dankzij een succesvol change-management en tal van innovaties heeft het bedrijf zich in de afgelopen 15 jaren ontwikkeld tot wereldmarktleider in de deegverwerking voor de industriële productie van brood. WP-Haton b.v. won de afgelopen vele prijzen waaronder de Limburg Export Award.

Datum / tijd

Van: 06/09/2018 - 15:00
Tot: 06/09/2018 - 18:30

Locatie

Werner & Pfeiderer Haton
Panningen

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: