FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Leiderschap en het succes van de onderneming

Director's Challenge | Leiderschap en het succes van de onderneming

Goed leiderschap is cruciaal voor het succes voor elke onderneming. Wat is hierbij essentieel om succes te realiseren? Welk leiderschap is nodig, hoe ziet dat eruit ? Wat is de rol van strategie? Wat is de impact van cultuur? En wat betekent het werken met de nieuwe generatie, de millenials? Welk leiderschap is nodig? 

Hans van den Bor zal tijdens de Director’s Challenge zijn inzichten en ervaringen delen. Daarnaast zal hij ingaan wat nodig is om ook de nieuwe generatie maximaal te laten presteren.

OVER DE SPREKER
HANS VAN DEN BOR’S loopbaan begon feitelijk in de poelierszaak van zijn vader. Na de studie trad hij in dienst bij het NVOB (Nederlands Verbond Ondernemers in de Bouwnijverheid). Daarna werd hij management trainee bij Nationale-Nederlanden dat later opging in ING. Hij was secretaris van de hoofddirektie Nederland en vervulde management – en directiefuncties bij Nationale-Nederlanden, Postbank, ING Service Center Claims. Onlangs trad hij terug als directievoorzitter van RegioBank. RegioBank ( een franchisebank met ruim 530 franchisenemers en daarmee een van de grootste franchiseformules van Nederland, actief buiten de grote steden) heeft onder zijn leiding een grote ontwikkeling doorgemaakt. RegioBank is door klanten verkozen tot Beste bank van Nederland, meest klantvriendelijke bank van Nederland en meest klantgerichte bank van Nederland. RegioBank is genomineerd als Marketing Company of The Year. Hans studeerde rechten (Utrecht), bedrijfskunde (Leuven) en volgde het General Management Programme bij CEDEP/INSEAD en het Senior Executive Programma aan de London Business School.

Datum / tijd

Van: 12/06/2018 - 18:00
Tot: 12/06/2018 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

FLEVUM DIRECTOR´S CHALLENGE staat voor het ontmoeten van Peers – directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers - buiten uw eigen branche tijdens inhoudelijke/kennisbijeenkomsten. De thema’s van de bijeenkomsten zijn actueel en worden gevoed door de constante veranderingen in de wereld om ons heen, dus ook die van u! De ontmoetingen kennen een hoge mate van betrokkenheid van de deelnemers op basis van de onderlinge discussie en uitwisseling van kennis en ervaring(en). Het thema van de bijeenkomst en de discussies leiden tot nieuwe inzichten en/of inspiratie en dragen op die wijze bij aan de ontwikkeling van de deelnemer en het bedrijf.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: