FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Kennissessie; De Kracht van Denken

Ergens weet je als ondernemer dat je evenzo de eigenaar bent van je gedachtes, ontsproten vanuit een origineel uniek gezichtspunt. Dit denken beinvloed ons gedrag, ons handelen en heeft een "krachtige" constante invloed op onze onderneming en haar resultaten.

Als jij ook bewust bent dat de kracht van je denken jouw bedrijfscijfers beinvloed, dan nodigen we jou uit voor deze interessante en interactieve kennissessie.
Want hier gaan we in op zaken als:

- Hoe je denkkracht verder kan ontwikkelen.
 -Hoe gedachtes zaken kunnen afdwingen terwijl de omstandigheden het omgekeerde laten zien...
- Hoe je middels 3 stappen meer controle krijgt over autopilot denken waardoor zaken sneller in je voordeel kan veranderen.

Onze spreker vanmiddag is Manuel Carillio, eigenaar van Modus Operandi.
Onze voorzitter is Frank Schouten.

Datum / tijd

Van: 16/03/2017 - 14:45
Tot: 16/03/2017 - 18:15

Locatie

BrasserieNL
Leidschendam

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum kennissessie ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en leidinggevenden met personeel. De doelstelling van deze kennissessie is om kennis op te doen, te delen en om uw tafelgenoten te inspireren. Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze kennissessie wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: