FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Kees-Jan Diepstraten van Presis presenteert tijdens deze themalunch.

Themalunch; Lifehack je business

Hoe kun je slimmer, leuker en moeiteloos werken.

In deze themalunch zal Kees-Jan Diepstraten van Presis je meenemen in de wereld van het 'slimmer' in plaats van harder werken. De focus van deze themalunch zal liggen op tijdsbesparing. Hoe kun je veelvoorkomende handelingen handiger doen door gebruik te maken van bijvoorbeeld digitale offertes, tijd registratie software, chat, video conferencing, online documenten, goede crm, en een publicatie buffer voor social media content. Altijd al willen weten waarom sommige mensen zoveel werk weten te verzetten in zo weinig tijd? Kees-Jan laat de geheimen zien van slim werken.
 

Datum / tijd

Van: 10/03/2017 - 11:45
Tot: 10/03/2017 - 14:00

Locatie

Restaurant Lieveling
Hoofddorp

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Thema netwerklunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button. 

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: