FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum netwerkt bij Certiked
Flevum organiseert een sessie over Social Selling

Directeuren Exclusief: Is Social Selling een HOAX?

Social selling; het creëren van een vertrouwensband met jouw potentiele klanten door nieuwsgierigheid te wekken, waarde te creëren door middel van kennisdeling en om uiteindelijk hen te verleiden om contact op te nemen of jouw product te kopen.

Veel MKB organisaties zijn aanwezig op vele social media platformen. Heeft jouw organisatie een social media strategie? Wat is hiervan het doel?
Lukt het jullie om interessante kennis te delen met jullie doelgroep? Blijft men geinteresseerd en heeft deze Social Selling al geleid tot verkoop?

Onze gastvrouw Sandra Henke heeft het afgelopen jaar een Social Selling track record opgebouwd. Is Social Selling nu een hoax of levert het daadwerkelijk nieuwe omzetstromen?

Samen met Anita Lussenburg van NewMedia Brains, gaan we dieper in op het onderwerp en kijken wij aan de hand van de ervaringen van Sandra naar de toepasselijkheid.

Onze gastvrouw is Sandra Henke, directeur van Certiked.


Anita Lussenburg is onze inspirator en kennisgever, mede-oprichtster van SocialMediaMonteur Frank Schouten is uw tafelvoorzitter.

Datum / tijd

Van: 18/01/2017 - 15:45
Tot: 18/01/2017 - 18:30

Programma

15:45 uur Ontvangst
16:00 uur Aanvang verkorte netwerkronde
17:00 uur Interactief thema ‘Social Selling’
18:30 uur Einde Directeuren Exclusief
 

Locatie

Certiked
Rotterdam

Speciaal geschikt voor

Tijdens de Flevum Directeuren Exclusief netwerk ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en dga’s met minimaal 5 medewerkers. De doelstelling van deze meeting is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen.

Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiele langdurige relaties.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: