FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Vol, inschrijven niet mogelijk
Sayna de Voogd van De Gouden Ananas spreekt tijdens deze themalunch.
Flevum is te gast bij Best Western Plus Amedia. #Netwerken #verbinden #zakendoen

Themalunch; Marketing: zelf doen of uitbesteden?

Uit recent onderzoek* blijkt dat ruim 94% van de Nederlandse MKB-ondernemers marketing belangrijk vindt, toch heeft slechts 57% een marketingstrategie. En dat vinden we bij Flevum zonde. Ook snappen we dat je het druk hebt, daarom helpen je in één sessie aan focus rondom je marketingactiviteiten. Hoe? Tijdens de themasessie gegeven door Sayna de Voogd van de Gouden Ananas krijg je geheel gratis een plan van aanpak voor basis marketingactiviteiten, inclusief uitleg.

We trappen af met een aantal stellingen over marketing en jouw bedrijf. Vervolgens legt Sayna uit hoe het plan werkt, en kunnen we de uitzonderingen op jouw praktijk bespreekbaar maken.

Wat krijg je? Lunch, inspiratie, plan van aanpak voor de basis marketingactiviteiten, gratis marketingtips op basis van jouw situatie (t.w.v. € 149) en keuze uit 3 publicaties (e-mailmarketing, socialmedia-marketing en de 4 C’s voor Gouden communicatie).

* Onderzoek onder meer dan 130 MKB-ondernemers ‘Gouden Marketing Scan’ 

Datum / tijd

Van: 12/01/2017 - 11:45
Tot: 12/01/2017 - 14:00

Programma

11:45 uur Ontvangst
12:00 uur Aanvang verkorte netwerkronde
13:00 uur Interactief thema
14:00 uur Einde themalunch
 

Locatie

Best Western Plus Amedia
Schiphol Rijk

Speciaal geschikt voor

Tijdens deze Thema netwerklunch ontmoet u maximaal 15 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, van accountmanager tot eigenaar.
Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk.

Alle plekken voor deze themalunch zijn reeds vergeven.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: